Hemstädning Mariestad

MA-stöd – hemstädning Mariestad

Hemstädning

Bor du i Mariestad och behöver hjälp med hemstädning? Ma-stöd är ett företag som alltid sätter dig som kund i centrum, med dina önskemål och behov. Jag som driver det här företaget heter Milla, har arbetat som undersköterska i många år och jag är både svensk- och finskspråkig. Med min hjälp vill jag skapa trygghet för dig i din vardag. Jag erbjuder många olika tjänster, alltifrån hemstädning i Mariestad till matlagning eller trädgårdsarbeten och du kan läsa mer under rubriken tjänster. Många tjänster berättigar till rutavdrag som du kan läsa mer om HÄR.

Om mig

Jag har ett hjärta av guld och jag brinner för att jobba med människor. Trygghet och glädje i vardagen, i eller utanför hemmet, det är vad jag vill uppnå för mina kunder! Jag erbjuder bland annat hemstädning i Mariestad med omnejd.

Hemstädning Mariestad
Hemstädning Mariestad

Vardagslyx

Vad är vardagslyx för dig? Kan det vara att få hemmet städat eller att jag bakar eller lagar en god middag åt dig? Oavsett vad det är så finns jag här för dig!

Trygghet

Ensamhet är ett stort problem. Kanske har du inga anhöriga alls, eller så bor de långt bort? Vi behöver alla sällskap och att få känna trygghet. Hör av dig.

Hemstädning Mariestad

Vad jag erbjuder för tjänster

För en tryggare vardag för dig, eller för att unna dig lite lyx i tillvaron, så kan du få hjälp med en hel del av mig. När du kontaktar mig första gången så kommer jag på ett hembesök och så planerar vi för hur vi lägger upp det. Kom ihåg att jag är flexibel och anpassar mitt jobb utifrån dina speciella önskemål, förutsättningar och behov.

Jag erbjuder

  • matlagning/bakning
  • umgås, prata och ta en fika
  • promenader, ta en tur till affären
  • jobba i trädgården tillsammans
  • avlösning/ledsagning/hemtjänst
  • jag städar och håller efter.

Om du har någonting annat som du vill få hjälp med så brukar det för det allra mesta gå att ordna.

Startade dagen med att beskära ett äppelträd 🤗 resultatet ⬆️⬆️ ...

Idag hade kunden önskemål om att få laga mat. Så då blev det kalops och pannbiffar 🥰 ...

Har lite semester den här veckan 🥰 åter v.33 ...

Ledsagning till fotvården 🤗 ...

Häck klippning idag 🤗 ...

Veckostädning 🤗 ...

Ledsagning till folktandvården ...

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

MA-stöd

VALNÖTSSTIGEN 19, 542 42 Mariestad

073-641 26 74

MAstod2021@outlook.com

Hemstädning Mariestad

Varmt välkommen till mig Milla, här på MA-stöd. Jag finns för din skull och för att du ska känna trygghet och stöd i din vardag. En av mina tjänster är hemstädning, som jag kan vara behjälplig med för dig som bor i Mariestad.

Hemstädning Mariestad