Hemstädning Hälleskis

MA-stöd – hemstädning Hälleskis

Städservice

Bor du i Hälleskis och behöver hemstädning? Ma-stöd är ett företag som alltid sätter dig som kund i centrum, med dina önskemål och behov. Jag som driver det här företaget heter Milla, har arbetat som undersköterska i många år och jag är både svensk- och finskspråkig. Med min hjälp vill jag skapa trygghet för dig i din vardag. Jag erbjuder många olika tjänster som du kan läsa mer under rubriken tjänster. Många av dem berättigar till rutavdrag som du kan läsa mer om HÄR.

Om mig

Jag har ett hjärta av guld och jag brinner för att jobba med människor. Trygghet och glädje i vardagen, i eller utanför hemmet, det är vad jag vill uppnå för mina kunder! Jag erbjuder bland annat hemstädning Hälleskis med omnejd men även mycket annat, kolla vidare genom att klicka här.

Hemstädning Hälleskis

Vardagslyx

Vad är vardagslyx för dig? Kan det vara att få hemmet städat eller att jag bakar eller lagar en god middag åt dig? Oavsett vad det är så finns jag här för dig!

Trygghet

Ensamhet är ett stort problem. Kanske har du inga anhöriga alls, eller så bor de långt bort? Vi behöver alla sällskap och att få känna trygghet. Hör av dig.

Hemstädning Hälleskis

Vad jag erbjuder för tjänster

Hemstädning Hälleskis

För en tryggare vardag för dig, eller för att unna dig lite lyx i tillvaron, så kan du få hjälp med en hel del av mig, till exempel hemstädning här i Hälleskis. När du kontaktar mig första gången så kommer jag på ett hembesök och så planerar vi för hur vi lägger upp det. Kom ihåg att jag är flexibel och anpassar mitt jobb utifrån dina speciella önskemål, förutsättningar och behov.

Jag erbjuder

  • matlagning/bakning
  • umgås, prata och ta en fika
  • promenader, ta en tur till affären
  • jobba i trädgården tillsammans
  • avlösning/ledsagning/hemtjänst
  • jag städar och håller efter.

Om du har någonting annat som du vill få hjälp med så brukar det för det allra mesta gå att ordna.

Idag är man behjälplig på en dam lunch 🤗 hämtat smörgåstårtor och handlat grejer till denna dag. Allt för att kunden ska få en toppen lunch ihop med sina väninnor ❣️ ...

Idag är man ledsagare och får va med som stöd på en mindre operation 🥰 ...

Idag var det ett besök hos ännu en ny kund. Och som ville ha hjälp direkt 😊🤗 så vi har påbörjat rensning av linne förråd och jag tog med dukar att stryka ...

Idag är det ledsagning på schemat 🤗 ...

Torsdag till fredag så var jag med bjuden ner till Ullared av en kund 🥰 som ett tack för all hjälp och stöttning under 2022 ❤️❤️ är så otroligt tacksam🙏❤️ ...

Efter dagens jobb så bar det iväg till Skövde. Där träffade jag 2 nya kunder 🤗 ...

Nu tar jag några dagars ledighet och är åter den 27e 🤗
Önskar er alla en riktigt god jul 🎅
...

Igår var det ledsagning till frisören som stog på schemat 🥰 ...

Nu kan bil rutorna skrapas med stil 🥰🥰 ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

MA-stöd

VALNÖTSSTIGEN 19, 542 42 Mariestad

073-641 26 74

MAstod2021@outlook.com

Hemstädning Hälleskis

Varmt välkommen till mig Milla, här på MA-stöd. Jag finns för din skull och för att du ska känna trygghet och stöd i din vardag. Jag erbjuder hemstädning i Hälleskis med omnejd.

Hemstädning Hälleskis